Contact : 0641 -692160

/

mail : monique@leidinggevenaanjezelf.nl

Loopbaanbegeleiding

Heb jij op dit moment werk waar je:

 • Sleur voelt; Het lijkt wel of je in de film Groundhog Day zit. Iedere dag lijkt hetzelfde!
 • Geen aansluiting meer vindt; Jij gelooft niet meer in de manier waarop er met klanten, het milieu, processen of met collega’s wordt omgegaan. Het moet écht anders volgens jou.
 • Gefrustreerd bent; Je hebt allerlei ideeën over hoe het werk beter of sneller georganiseerd kan worden. Maar je voelt je als een roepende in de woestijn.
 • Je moe voelt; Je hebt het weekend hard nodig om je accu weer vol te laden en de werkweek door te komen.
 • Soms in slaap valt; Processen, werkbeschrijvingen, presentaties of werkoverleg kunnen volgens jou op een leukere en creatievere manier worden vormgegeven zodat ze meer impact hebben.
 • Twijfelt; Heb je wel het goede werk gekozen? Of het goede bedrijf om voor te werken?
 • Niet gewaardeerd wordt; Alleen als je een fout hebt gemaakt krijg je iets te horen. Voor je extra inzet en de goede resultaten die je boekt hoor je nooit iets. Je mist een schouderklopje.
 • Binnenkort ontslagen wordt en niet helder weet wat je nu wilt.

Als je jezelf in bovenstaande uitspraken herkent dan wordt het tijd om uit te zoeken wat dan wél bij je past zodat je:

 • Afwisseling ervaart door meer van je kwaliteiten met elkaar te combineren.
 • Echt gelooft in wat je doet en er enthousiast over bent.
 • Volop je ideeën kunt delen en voelt dat je jouw beste zelf kunt geven.
 • Energie krijgt van wat je doet en je dus energie overhoudt.
 • Jouw creativiteit in kunt zetten zodat het leuker en impactvoller wordt wat je doet.
 • Zeker weet dat dit het juiste is voor jou en je dus geen onrust meer voelt.
 • Voelt dat je iets kunt betekenen voor een ander want daar doe je het voor.

Iedereen heeft bepaalde talenten. Als je die volop uit kunt delen levert dat enorm veel voldoening en werkplezier op. De kunst is om te zien wat jouw gaven zijn én hoe je die in kunt zetten.Ik luister naar je verhalen en haal vervolgens de rode draad uit die veelkleurige bol van ervaringen die je hebt verzameld in de loop van je leven. Hieruit filter ik o.a. wat je talenten zijn, waar en voor wie je het liefste werkt én wat je waarom is zodat je duidelijk ziet wat concreet je mogelijkheden zijn.
Ik help je graag bij het vinden van werk dat bij je past.

Het loopbaanadvies traject.

In 6 gesprekken maken we helder:

 • Wat je kwaliteiten zijn.
 • Waar en voor Wie jij het liefst een bijdrage levert.
 • Wat je drijfveren zijn oftewel; Jouw Waarom.
 • Hoe je jouw Waarom handen en voeten geeft in je werk.

Duur:
Het loopbaanadvies traject bestaat uit zes bijeenkomsten van 2 uur (in overleg online of offline), met een tussenliggende periode van 1 of 2 weken. Tussen de bijeenkomsten door maak je huiswerkvragen. Die nemen ongeveer 1 uur per week in beslag. Buiten de bijeenkomsten ben ik via telefoon of e-mail te bereiken mocht je nog vragen hebben.
Je kunt snel beginnen en ook in de avonduren kun je bij mij terecht voor je loopbaanvragen.

Investering:€ 1800,00 exclusief 21% btw.


Hieronder een wel hele ludieke reactie van Ivonne Peijs Hendrix, ook zij heeft met succes en plezier een loopbaan traject bij mij doorlopen.

Ivonne Peijs,senior functioneel beheerder sharePoint gemeente Venlo schrijft dit:

Stop!! Niet verder lezen….
Ik meen het. Niet doen. Een gewaarschuwd mens telt tenslotte voor twee. Oké, je denkt misschien dat ik niet serieus ben. En dat je verder moét lezen omdat nu het moment is aangebroken om echt stappen te zetten binnen je loopbaan.

Maar realiseer je wel dat je het risico loopt dat je die stappen straks buiten je comfortzone moet zetten. En je kunt wel protesteren dat je tegenwoordig binnen die comfortzone van jou niet zoveel energie meer van je werk krijgt als je zou willen, maar het woord zegt het al….het is daar wel heel comfortabel….Wil je dat echt opgeven?
Eerlijk is eerlijk…..voor de opdrachten die je als voorbereiding voor een bijeenkomst moet maken hoef je het niet te laten. Maar als je de uitdaging met Monique aangaat moet je er wel rekening mee houden dat je gedurende het proces en mede door haar prikkelende vragen tot een aantal inzichten komt waar je helemaal niet op gerekend had.
En toegegeven….die inzichten kunnen je dan wel helpen in je persoonlijke ontwikkeling, maar is het je dat allemaal waard? En de veilige omgeving en iets lekkers bij de thee is dan toch ook niet zaligmakend.
En als je dan tot overmaat van ramp helemaal op het einde alle stukjes van je passiepuzzel in elkaar gelegd hebt, ben je nóg niet klaar.
Je wordt dan ook nog uitgedaagd om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan, terwijl nergens ruimte wordt gemaakt om een paar beren op de weg te zien.
Kortom, ik denk dat ik mijn punt nu wel gemaakt heb. Mijn advies: wegklikken en alles vooral bij het oude laten…..