Wat is jouw bedoeling?

Een tijd geleden heb ik de “gaten” op mijn Linkedin profiel gevuld. Ik had een aantal werkervaringen en opleidingen weggelaten. Bewust. Ik vertelde mezelf het verhaal dat het stom en niet professioneel was om zo’n divers werk- en studie verleden te hebben. Wat had het één nou met het ander te maken, vroeg ik me af.

Zo ben in begonnen als boomkweker, heb toen de overstap gemaakt naar klantenservice medewerker. Daarna heb ik mijn drogisten diploma behaald om vervolgens leidinggevende te worden bij Postnl. Nu ben ik coach bij mijn eigen bedrijf Leiding geven aan jezelf en demonstratie kok.

Lange tijd heb ik me als bovenstaande vis gevoeld. Ik heb mijn best gedaan om antilopen te vangen, goed te worden in het graven van een hol en getracht om zo hoog mogelijk te vliegen. Ik was altijd op zoek naar wat nou “mijn bedoeling” was. Door een persoonlijk ontwikkeltraject heb ik geleerd dat ik die ervaringen allemaal nodig had. Het was mijn bedoeling om te zwemmen. Ontspannen mee te deinen op de golven en los te laten wie ik denk te moeten zijn.

Ik voel me dan ook als een vis in het water wanneer ik jou op 16 september tijdens de workshop ‘Helder je eigen antwoorden zien’ kan helpen om te ontdekken wat voor jou belangrijk is.