Later ga ik….

Toen ik nog een klein meisje was hoorde ik vaak dat het erg belangrijk was om goed mijn best te doen op school. Ik zou daar later veel profijt van hebben. Want later had grote plannen met mij.

Bij het kiezen van een vervolg opleiding adviseerde iedereen mij om een opleiding te kiezen waarmee ik later succesvol zou worden. Want later was meester in het uit laten komen van dromen.

Na mijn studie tijd ging ik aan de slag bij een grote organisatie. Ik werkte jarenlang hard en maakte het iedereen naar de zin. Wat ik zelf graag wilde, dat kwam later wel. Want later…..dat kon toch niet meer zo lang duren?

Toen realiseerde ik me dat later nooit komt. Als ik maar bleef wachten dan was ik straks oud en had ik mijn hele leven gewacht op wat later voor mij in petto had.

Velen van ons dromen over later en stellen het geluk nog even uit. We passen ons vaak te lang aan door dingen te doen die allang niet meer bij ons passen. De kans bestaat dat we het contact verliezen met wat ons gelukkig maakt. We raken onze eigenheid en focus kwijt.

Omdat je later toch nooit gaat ontmoeten help ik je graag om NU te kiezen voor wat betekenisvol is voor jou en wat je blij en gelukkig maakt. Kijk voor meer info bij ‘wat doe ik’.