Welke deur kies jij?

Stel je voor, je staat voor een gebouw en om binnen te komen moet je kiezen tussen 2 ingangen. Vind jij jezelf ‘Mooi’ óf vind jij jezelf ‘Normaal’? Hoe kijk jij naar jezelf en door welke deur ga je naar binnen?

Dove heeft in vijf grote wereld steden verschillende ingangen gemaakt voor een gebouw om te zien hoe vrouwen naar zichzelf kijken. Het raakt me wanneer ik zie dat 69% van de vrouwen, vaak onbewust, de deur ‘Normaal’ kiest.

Ik zou graag willen dat alle vrouwen de ingang ‘Mooi’ nemen, iedere dag. Want we zijn mooi. Ook met 10 kilo teveel, rimpels of bril.

Als jij jezelf ‘Mooi’ vindt, dan straal je dit naar buiten toe uit. In hoe jij beslissingen neemt, hoe waardevol je jezelf vindt en hoeveel zelfvertrouwen je uitdraagt. Wanneer je onvoorwaardelijk naar jezelf kijkt is deze positieve energie voelbaar voor anderen en nodig je hen uit om ook op een hoopvolle manier naar zichzelf te kijken.

Geregeld ben je je niet bewust van hoe je naar jezelf kijkt en op welke manier je jouw innerlijke dialoog voert. Je kijkt bv kritisch naar jezelf en ziet vooral wat er niet is.

Op 9 en 12 september geef ik weer een workshop. Wil je niet zo lang wachten? Kijk dan op leiding geven aan jezelf voor wat ik nog meer doe.

https://www.youtube.com/watch?v=8xILE4GPzZc