Contact : 0641 -692160

/

mail : monique@leidinggevenaanjezelf.nl

Over Monique

Als je me op mijn 16e gevraagd zou hebben: “Monique wat wil je later worden?”, dan moest ik je het antwoord schuldig blijven. En zelfs toen ik 36 jaar was wist ik het nog steeds niet.
Maar hard werken kon ik wél heel goed. Maar was dat mijn bedoeling? Zo ben ik begonnen als boomkweker en heb toen de overstap gemaakt naar klantenservice medewerker.
Daarna heb ik mijn drogisten diploma behaald om vervolgens leidinggevende te worden bij PostNL.

Nu ben ik ruim 10 jaar loopbaanbegeleider bij mijn eigen bedrijf ‘Leiding geven aan jezelf’
Toen ik zo terugkeek op mijn werkverleden vertelde ik mezelf het verhaal dat het er stom en al helemaal niet professioneel uitzag. Wat had het één nou met het ander te maken, vroeg ik me af.
Ik was altijd op zoek naar wat nou “mijn bedoeling” was.

Tijdens een persoonlijk ontwikkeltraject rond mijn 40e leerde ik dat ik die ervaringen allemaal nodig om te ontdekken ‘waar ik nou eigenlijk van ben’ Altijd was ik op zoek naar het antwoord op de vraag: “Waarom doe jij het werk wat je doet en is dat jouw bedoeling?”
Ik kan enorm genieten van mensen die vol passie en plezier hún ding doen op een manier die bij ze past.
En ik vind het jammer als mensen hun tijd en energie verklooien –zo noem ik dat- als ze niet het beste van zichzelf kunnen geven in hun werk. Bijvoorbeeld omdat ze in een omgeving werken, waar datgene wat ze willen geven, niet gewaardeerd wordt. Of omdat ze zelf niet zien wat hun talenten zijn.
Op zoek gaan naar waar je wél voldoening en energie uit kunt halen is een belangrijke stap naar leiding geven aan jezelf.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Klik dan op loopbaanadvies traject.